İZMİR / BAYRAKLI - Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuzda yürütülen sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında öğretmenlerimizden Gamze Aksoy ve ekibinde yer alan öğrenciler LÖSEV ile iletişime geçerek "LÖSEV İncileri"  etkinliğine katılmıştır. Etkinlik kapsamında LÖSEV Alsancak Temsilcilerden Yaren Özgenalp okulumuza gelerek seminer vermiştir.LÖSEV'in" Koli Koli Mutluluk" kampanyasina okul olarak katılım sağlamış bulunmaktayız. Bu kapsamda okulmuz öğrencileri makarna kolileri oluşturdu.Hazrlanan koliler ogretmenimiz Özlem Mertoğlu tarafından LÖSEV' e teslim edilmiştir.Kolilerin hazirlanma sürecinde desteğini esirgemeyen tüm velilerimize ve ayrıca çalıştığı iş arkadaşlarını etkinliğimize dahil eden velimiz Mehmet Emin Akbaşi le iş yerinde organizasyonu sağlayan Nuray Keserci 'ye  teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Sema MAĞAT’ın  ve 11/A sınıfı öğrencileriyle birlikte çalıştığı eTwinning projemiz; Türkiye, Azerbaycan, Litvanya, Slovakya, Romanya ve Macaristan öğretmen ve öğrencilerinin ortaklığı ile başladı. Öğrencilerin avatar oluşturarak kendini tanıtması, okul tanıtımı, öğrenci tanışma webinarı, bilimsel okuryazarlik konulu film izlenmesi ve şubat ayında gerçekleşen güvenli internet konumu pano hazırlanması bunlardan bazılarıdır. Öğrencilerimiz, proje sayesinde bilimsel bilgiyi tanıma, tanımlama, anlama ve yorumlamanın yanı sıra sosyal hayat içerisindeki pek çok olayı sorgulama ve bu olaylara bilimsel bir bakış açısıyla bakabilmeye sahip olacaklardır.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Mehmet Tahir BÜDÜN ve Şube Müdürümüz Sn Muharrem YILDIZ okulumuzda devam eden Robatik Kodlama sınınıfını ziyarette bulundu

Ara

Okulumuz genel veli toplantısı gerçekleştirilmiş, toplantı öncesi rehberlik servisimiz “ Çocuklarda mahremiyet eğitimi” üzerine velilerimize seminer verilmiştir.

Ara

Okulumuzdan geçen yıl  mezun olan İzmir Demokrasi Üniversitesi Anaokulu 1.sınıf  öğrencisi Nefise Öztürk okulumuzu ziyaret etti.YKS hazırlık süreci ve üniversite deneyimlerini 11ve 12. sınıf öğrencilerimizle paylaştı.

Ara

12.sınıf öğrencilerimiz ile 30 Kasım’da Tepekule Kongre Merkezinde düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarına katılınmış, YKS 2024 ve Hedef Belirleme/ Motivasyon seminerleri ile öğrencilerimizin sınav dönemi farkındalığı desteklenmiştir.

Haz

'Let's Build the Bridge, Be the Big We' proje kapsamında yaptığımız yaygınlaştırma çalışmaları adına hareketliliğe katılan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yurtdışı deneyimlerini okulumuzun hem ortaokul hem lise öğrencilerine video ve resim yoluyla sunumlarını sağladılar.

Haz

'Let's Build the Bridge, Be the Big We' proje kapsamında yaptığımız yaygınlaştırma çalışmaları adına okulumuzda geleneksel lezzetlerimizi tanıtma ve kermes etkinliği yapıldı.

May

Öğrenci mesleki gelişim alanı kapsamında İlimiz tarihi camilerinden olan Hisar Camii'nde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Fatih ARGIN ve Murat ÖZTÜRK katılımlarıyla sabah namazı buluşması gerçekleştirldi.

May